Skip to content
Kontakt : 601 865 816
Gadżety
Zapytanie ofertowe
Kontakt
Blog
Projektowanie stron
Menu
Gadżety
Zapytanie ofertowe
Kontakt
Blog
Projektowanie stron
Racuszki jogurtowe
Składniki:
2 jajka
3 łyżki brązowego cukru
1 szklanka jogurtu naturalnego
1 1/2 szklanki mąki pszennej
2 łyżeczki proszku do pieczenia
szklanka świeżych owoców
olej do smażenia
Wykonanie:
Jajka zmiksuj z cukrem aż do uzyskania jednolitej masy.
Dodaj jogurt oraz przesianą mąkę wraz z proszkiem do pieczenia.
Na patelni rozgrzej olej, całość smaż z obydwu stron ok.2 minut.
Placuszki podaj obsypane cukrem pudrem i ulubionymi owocami.
Autor: Julia Chachlińska
Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny.
ok