Home
firma
Usługi
Obsługa administracyjna firm
Wirtualna asystentka
O nas
Rozwój
Szkolenia
BHP i PPOŻ
Kompetencje miękkie
Buduj swoją niezależność finansową już dziś
Dogadajmy się
Spokojnie to tylko emocje
Stanowczo, łagodnie w zgodzie ze sobą
Szkolenia biznesowe
RODO w pigułce
Chcę otworzyć własną firmę
Mam własną firmę
Skuteczna Sprzedaż
Skuteczna sprzedaż – dla handlowców
Warsztaty
Bezpieczeństwo
Pierwsza pomoc
Kulinarne
Zdrowie zaczyna się w głowie
Joga
Joga na dachu
Ciekawostki
Biznes
Lifestyle
Wydarzenia
Salon
Salon Studio Bea
Sklep
Kontakt
Menu
Home
firma
Usługi
Obsługa administracyjna firm
Wirtualna asystentka
O nas
Rozwój
Szkolenia
BHP i PPOŻ
Kompetencje miękkie
Buduj swoją niezależność finansową już dziś
Dogadajmy się
Spokojnie to tylko emocje
Stanowczo, łagodnie w zgodzie ze sobą
Szkolenia biznesowe
RODO w pigułce
Chcę otworzyć własną firmę
Mam własną firmę
Skuteczna Sprzedaż
Skuteczna sprzedaż – dla handlowców
Warsztaty
Bezpieczeństwo
Pierwsza pomoc
Kulinarne
Zdrowie zaczyna się w głowie
Joga
Joga na dachu
Ciekawostki
Biznes
Lifestyle
Wydarzenia
Salon
Salon Studio Bea
Sklep
Kontakt
Facebook-f
Instagram
Wegańskie ciasteczka orzechowe
Składniki:
Szklanka masła orzechowego
3/4 szklanki brązowego cukru
Pół szklanki mąki (może być bezglutenowa, ryżowa, owsiana itp.)
1 łyżeczka proszku do pieczenia
szczypta soli
3 łyżki mleka migdałowego lub innego mleka roślinnego
Wykonanie:
Wszystkie składniki mieszamy ze sobą aż do powstania gładkiej masy, możemy użyć łyżki lub miksera.
Po wymieszaniu formujemy małe kulki które przekładamy na blachę do pieczenia wyłożoną papierem. Dbamy o to, by ciasteczka nie połączyły się ze sobą.
Ciasteczka wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni Celsjusza i pieczemy przez 8 minut.
Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny.
ok